Publisert 3 desember 2019

Gi gaven videre er et helt nytt konsept som ble lansert i Norge i 2019. Dette er et digitalt gavekort hvor mottakeren selv får bestemme hvilket formål han eller hun vil støtte. Over 70 ulike organisasjoner er allerede godkjent som gavemottakere, og Diabetes Wellness Norge er naturligvis en av disse.

Det er Aksel Mjøs, førsteamanuensis ved Norges Handelshøyskole og styreleder i Kavlifondet, som er initiativtakeren bak det nye gavekortet. Da han skulle feire 50-årsdagen sin, opplevde han at det var vanskelig å komme på ting han ønsket seg fra gjestene. Han ville heller at gjestene skulle gi en gave til et godt formål enn å kjøpe enda flere ting han ikke hadde bruk for.

Både privatpersoner og bedrifter gir mange julegaver og jubileumsgaver i løpet av et år. Det har blitt stadig mer vanlig at julegaven eller bursdagsgaven går til et godt formål, men gaven går ofte til et formål som giveren selv plukker ut. Med Gi gaven videre blir gaven mer personlig, fordi mottakeren selv kan velge hvem som skal få pengene.

Nå kan du gi et gavekort fra Gi gaven videre i julegave eller bursdagsgave. Mottaker kan gå inn på nettsidene til Gi gaven videre og lese mer om de ulike organisasjonene, og selv velge hvem som skal nyte godt av gaven. Er du arbeidsgiver og skal gi julegave til alle ansatte, kan du også velge å gi gavekort fra Gi gaven videre. Da kan hver enkelt av dine ansatte velge å støtte sin hjertesak.

Ønsker du å gi et digitalt gavekort i gave, kan du lese mer på gigavenvidere.no.

Les mer om Diabetes Wellness Norge på Gi gaven videre sine nettsider.

Lignende artikler